Sport

Aftelkalender ‘Aftellen naar het WK’

Tijdens het WK voetbal kleurt heel het land oranje en zitten we met z’n allen vol spanning voor de televisie. Met onze WK-Aftelkalender zorg je op een originele manier voor meer verbinding én plezier door samen met collega’s en klanten af te tellen naar de aftrap. Ook kun je de kalender uitstekend gebruiken om medewerkers, klanten en relaties uit te nodigen voor jouw WK-pool. Eén ding is zeker, je communicatie valt gegarandeerd op!

Een Wow geef je zo:
Hieronder vind je de vanaf-prijzen voor de Aftelkalender Medium (21×29 cm met cadeautjes). Voor personaliseren, extra bewerkingen zoals foliedruk of spot-uv, en andere aanpassingen geldt een meerprijs.

20 stuks vanaf € 21,75 per stuk
50 stuks vanaf € 15,75 per stuk
100 stuks vanaf € 13,75 per stuk
500 stuks vanaf € 12,25 per stuk

Tel af naar het WK

Met de cadeautjes (zoals een oranje-slinger en rood-wit-blauwe schmink) in de Aftelkalender ben je klaar voor de eerste wedstrijd van Oranje! En achterop vind je het complete speelschema. Dat maakt de kalender leuk én handig! We voorzien de Aftelkalender van jouw persoonlijke branding, zoals eigen tekst, logo en QR-code naar een WK-pool naar keuze!

WK-cadeautjes

Met deze aftelkalender bereidt je jezelf helemaal voor op het WK. De aftelkalender is gevuld met vijf verschillende cadeautjes:
  • Oranje Hawaii krans
  • Rood-wit-blauwe schminkstift
  • Armbandje ‘Holland’
  • Oranje fluitje met koord
  • Tiny Tony’s
Kortom, alles wat je nodig hebt om ons Oranje aan te moedigen!

Organiseer je eigen WK-bedrijfspool

Een WK bedrijfspool is een leuke manier om collega’s, klanten en/of relaties te activeren én enthousiasmeren voor het WK-voetbal. De onderlinge strijd tussen collega’s in de pool zorgt voor veel plezier en je brengt je bedrijf op een originele manier onder de aandacht bij klanten en relaties. Je maakt gemakkelijk je eigen WK-pool aan bij Scorito.com of Intikkertje.nl. Deel de aanmeldlink met ons, dan verwerken we deze (als QR-code) in jouw WK Aftelkalender. Zo maak je van je Aftelkalender en originele uitnodiging voor de voetbalpool!

Jouw eigen WK-moment

Wil je een écht unieke WK-kalender met cadeautjes op maat? Dat kan! Neem contact met ons op, dan werken we jouw idee samen uit.

Extra informatie

Thema

Sport

Moment

EK & WK

Inhoud Aftelkalender

Armbandje 'Holland', Fluitje met safetykoord, Hawaiikrans, Schminkstift rood-wit-blauw, Tiny Tony's

Gevuld met

Cadeautjes

Ontvanger

Collega, Klant, Relatie

Past door de brievenbus

Past door de brievenbus

Ontwerp

Makkelijk aan te passen, Op maat mogelijk

Ontdek nog meer om te geven

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan in 3 stappen. Na het invullen nemen we  snel contact met je op.

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.