Feestdagen

Aftelkalender 'Boek van Sinterklaas'

Een spannende tijd is aangebroken: Sint & Piet zijn weer bijna in het land! Met de Aftelkalender ‘Het Grote Boek van Sinterklaas’ tel je af naar de leukste momenten in Sinterklaastijd.

Stap voor stap bestellen
€17,95 inclusief btw (exclusief €3,95 verzendkosten)

Aftelkalender Sinterklaas met cadeautjes

De shiny Aftelkalender lijkt vanaf de voorkant sprekend op het grote boek van Sinterklaas. Als je het boek omdraait vind je er  5 vakjes met opdrachten van de Sint. Na het uitvoeren van de opdracht (bijvoorbeeld het zingen van een liedje voor Luisterpiet of het oplossen van een rebus) mag het kind het luikje open maken en wordt hij of zij beloond met een cadeautje of lekkernij: een Sinterklaas-button waarop het kind zelf de naam kan schrijven, een mini Sintletter (melkchocolade), een Fidget pop-it sleutelhanger, mini-kleurpotloodjes en een uitdeelzakje Bolletje Kruidnoten.

Sinterklaas Aftelkalender bestellen

De Sinterklaas Aftelkalender is nu als pre-order verkrijgbaar via KaartjeGeluk.nl voor €17,95 (excl. €3,95 verzendkosten). De kalenders worden in de week van 7 november verzonden. Woon je (in de buurt van) Geffen, dan ben je ook welkom om de Aftelkalender op te halen!

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Afmetingen 29,7 × 21 × 2,5 cm
Thema

Feestdagen

Moment

Sinterklaas

Inhoud Aftelkalender

Cadeautjes op maat

Gevuld met

Cadeautjes

Ontvanger

Collega, Klant, Relatie

Past door de brievenbus

Past door de brievenbus

Ontwerp

Kant en klaar

Voor jou geselecteerd

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt!

Bedankt voor je aanvraag! Het formulier is succesvol verzonden, we gaan meteen aan de slag en nemen zo snel mogelijk contact met je op.