Relatie­geschenk Valentijnsdag

Niet alleen je lief, maar ook je collega’s en relaties mogen op Valentijnsdag best in het zonnetje worden gezet. Ontdek onze unieke Valentijnsdag relatiegeschenken en vier de liefde!

Brievenbusbox Valentijn

Ontdek onze unieke Brievenbusboxen, hét alternatief voor een standaard brievenbusdoosje. Perfect in te zetten om je collega’s of relaties te verrassen met Valentijnsdag op 14 februari. 

Giftpacks Valentijnsdag

Een Giftpack is een handig geschenkdoosje, gevuld met een zakje lekkers of kleine attentie. Denk bij Valentijnsdag bijvoorbeeld aan een zakje snoephartjes!  

Unieke Valentijn relatiegeschenken

Liefde en waardering zijn niet alleen voor thuis, maar horen zeker ook thuis op de werkvloer. Daar zijn we bij Geef een Wow van overtuigd. Met onze unieke Valentijn relatiegeschenken wordt het vieren van de liefde op de werkplek net zo bijzonder als thuis. Of je nu op zoek bent naar een attentie voor collega’s, klanten, of relaties, met een Valentijnscadeau van Geef een Wow geef je een warm en liefdevol geschenk.

Valentijn attentie voor collega's

Wie zegt dat de liefde er alleen mag zijn in de romantische sferen? Wij niet! Het verrassen van je collega’s met een Valentijn-attentie is een mooi moment om de teamspirit te versterken en de werksfeer positief te bevorderen! Toon je waardering voor de inzet van je collega’s met een Valentijnscadeau dat een glimlach op hun gezicht tovert.

Valentijns geschenk personaliseren

Onze Valentijnsgeschenken zijn helemaal te personaliseren. Voeg een persoonlijke boodschap en je bedrijfslogo toe en creëer een Valentijnscadeau dat net zo uniek is als de mensen die het ontvangen.

Brievenbuscadeau Valentijn

Bij Geef een Wow gaan liefde en gemak hand in hand! De Brievenbusboxen zijn daarom ideaal als Valentijnscadeaus; ze passen gemakkelijk door de brievenbus. Of je nu kiest voor individuele verzending naar verschillende adressen (bijvoorbeeld naar collega’s thuis) of alles wilt laten bezorgen op één locatie, wij regelen het voor je.

Zo wordt het versturen van liefde nog eenvoudiger, of je nu jouw collega’s wilt verrassen met een persoonlijk gebaar of zakelijke relaties wilt bedanken voor hun samenwerking. Vraag vandaag nog een offerte aan voor jouw Valentijn relatiegeschenk en laat de liefde door de brievenbus van jouw team of relaties vallen.

Eigen ontwerp Valentijnsgeschenk

Wil je jouw Valentijnscadeau een persoonlijke touch geven? Ontwerp dan een uniek geschenk in de huisstijl van jouw bedrijf. Of je nu de hulp van een ontwerpbureau inschakelt of vertrouwt op je eigen inhouse marketingafdeling, met de handige templates voor Adobe InDesign kan je aan de slag met een ontwerp op maat! Lever de drukklare pdf bij ons aan en wij doen de rest!

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.