Mijn Tony's

Verstuur jouw gepersonaliseerde Tony’s Chocolonely met stijl. Met onze luxe cadeau- en verzendverpakkingen verstuur jij je zelf ontworpen Tony’s repen naar één of meerdere adressen in Nederland.

Kies je Tony's verzendmethode

Gepersonaliseerde Tony's repen versturen

Geef een Wow, door jouw gepersonaliseerde Tony’s repen te versturen met één van onze bijzondere verzendverpakkingen. Verras met een persoonlijk cadeau door één van de Giftboxen te personaliseren of laat je lekkere verrassing bezorgen in een luxe luchtkussenenvelop.

Wat is een Tony's Giftbox?

Een Tony’s Giftbox is een verassende cadeauverpakking gevuld met één, twee of drie (gepersonaliseerde) Tony’s Chocolonely repen. Op welk moment ga jij iemand verrassen met een lekker chocoladereep?

Wat zijn luchtkussenenveloppen?

De luchtkussenenveloppen of bubbelenveloppen zijn een soort verzendverpakking. Aan de binnenkant hebben de enveloppen zit een laagje met bubbeltjesplastic, zo wordt jouw verrassing altijd veilig bezorgd. 

Verstuur jouw cadeau naar meerdere adressen in 5 stappen

Stap 1

Voordat je gaat bestellen bij Tony’s Chocolonely vraag je een offerte aan voor de relatiecadeau’s. Stuur een mail met je wensen naar  info@geefeenwow.nl. Let op: individueel verzenden is alleen mogelijk naar unieke adressen in Nederland.

Stap 2

We sturen je een offerte voor het relatiecadeau en het individueel verzenden. Ga je akkoord met onze offerte? Dan bestel je de gepersonaliseerde wikkes en chocolade via Tony’s Chocoshop.

Stap 3

Lever de basisgegevens en de adressenlijst bij ons aan op basis van onze basisbestanden. Klik op de buttons hieronder om beide templates te downloaden. Andere bestanden worden niet geaccepteerd. In overleg bepalen we de verzenddatum van je bestelling.

 

Stap 4

Heb je gekozen voor een Giftbox? Kies het design, laat een design op maat ontwerpen of lever zelf een design aan. Ga je zelf aan de slag? Maak dan altijd gebruik van onze templates.

Stap 5

De order gaat in productie en wordt op de afgesproken verzenddatum verzonden.

Verzending

Voor het verzenden van jouw Wow maken we gebruik van PostNL Partijenpost. Daarbij heb je keus uit drie niveaus, 24-uur, 48 tot 72-uur en nextweek. Klik op de opties om de bezorgdagen te bekijken.

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt!

Bedankt voor je aanvraag! Het formulier is succesvol verzonden, we gaan meteen aan de slag en nemen zo snel mogelijk contact met je op.